Cégünkről

TRADÍCIÓ

Cégünk 2 szakmailag jól felkészült magánszemély összefogásával alakult, akik mint szakemberek már külön-külön is bizonyítottak a mérlegtechnika területén. Gyökereink egészen 1957-ig nyúlnak vissza.

FEJLŐDÉS

Az elmúlt években számos lépést tettünk fejlődésünk érdekében. Egyedi fejlesztésekkel, saját gyártású közúti hídmérleg és mérlegtechnikai elektronikával, szélesítettük tevékenységünket és növeltük partnereink számát.

TAPASZTALAT

Szakembereink már több mint 25 éve tevékenykednek a mérlegtechnikában. Ezen idő alatt hatalmas szakmai szaktudásra tettek szert a mérlegek gyártása, árusítása illetve szervizelése terén. Tapasztalataik és szaktudásuk ügyfeleink előnyére szolgál.

SZAKMAI FELKÉSZÜLTSÉG

Alkalmazottaink rendszeres szakmai továbbképzéseken, balesetvédelmi és stratégiai kommunikációs előadásokon vesznek részt. Cégünk tulajdonában lévő saját etalon súly és az állandóan bővülő gépjármű parkunk a felkészültségünk garanciája.

TEVÉKENYSÉGI TERÜLET

Ügyfeleink igényei alapján kínálatunkat állandóan bővítjük. Termékeink fellelhetőek az élet minden területén. Szolgáltatások terén fő tevékenységünket a garanciális és a garancia időn túli javítások, súlykölcsönzés, hitelesítés és karbantartás teszi ki.